Proizvodi

Bitumenske valovite ploče

Gutta bitumenske valovite ploče su jedno od najpovoljnijih riješenja za pokrivanje krovnih ploha i oblaganje zidova. U dugogodišnjoj su upotrebi diljem svijeta. Milijuni guttanit K12, guttapral , gutta do it i gutta3punti ploča daju impresivan dokaz njihove trajnosti u svim klimatskim uvijetima.

Bitumenske valovite ploče

Zaštita temelja i hidroizolacija

guttabeta čepasta membrana sigurno i trajno štiti temelje. Sprečava mehaničko oštećenje izolacije i ovisno o izvedbi, nadopunjava drenažne sustave.

Zaštita temelja / hidroizolacije / zvučne izolacije

Prozirne plastike

U guttagliss asortimanu postoje odgovarajući plastični materijali za sve namjene; nebitno dali se koristi za inerijer ili eksterijer, krov ili zid, od strane profesionalca ili za vlastiti hobi. Kvalitetni materijali jamče dugotrajnost i svijetlopropusnost.

Prozirne plastike

Prozirni ravni materijali

guttagliss prozirni ravni materijali pokriveni su širokom lepezom materijala za unutarnju i vanjsku upotrebu te raznim oblicima i bojama. Proizvode se od polistirola, akrila i polikarbonata. Odlikuju se prozirnošću, opcijama boja i struktura, koji se koriste za unutarnje i vanjsko uređenje. Polistiroli se isključivo koriste za unutarnje uređenje zbog slabe otpornosti na sunce. Akrilne i polikarbonatne ravne ploče izrađene od punoga materijala koriste se za vanjsku i unutarnju upotrebu, najčešće kao ostakljenje. Polikarbonati se još upotrebljavaju kao zvučne ili sigurnosne barijere.

Ravni materijali

guttagliss folije za ostakljivanje

Guttagliss folije za ostakljivanje isporučuju se u dva različita oblika. guttagliss primus su lako obradive plastične trake napravljene od PVC-a koje se mogu, vremenski ograničeno, koristiti u eksterijeru . Guttagliss solair-extra je napravljen od PET-a (Polyclear) koji se može reciklirati. U osnovi to je ekološki proizvod koji se koristi kod pakiranja prehrambenih proizvoda.

Guttagliss folije za ostakljivanje

Guttatop limeni pokrovi

Guttatop limeni pokrovi za prekrivanje krovova i fasada. Izrađuju se u obliku trapeza i imitaciji crijepa. Lagani i jednostavni pokrovni materijal.

Guttatop limeni pokrov

Folije i cerade

guttafol krovne folije pouzdano štite krovnu konstrukciju i toplinsku izolaciju od vlage i vremenskih utjecaja. Višenamjenske su i postojane armirane gutta cerade koje isporučujemo u brojnim dimenzijama i u nekoliko izvedbi.

Folije i cerade

Proizvodi za vrt

Guttagarden linija proizvoda nudi brojne praktične i lijepe proizvode za dom i vrt. Na primjer plastenici za domačinstvo, travna rešetka i armirane folije zaokružuju asortiman.

Proizvodi za vrt