guttagliss profilirane plastične ploče

guttagliss profilirane plastične ploče proizvode se u opcijama sinusne i trapezne profilacije, te u bojama prozirna i bronca. guttagliss profilirane ploče omogućuju široku paletu primjene koja zadovoljava ukus svakoga , odlikuju se trajnošću i kvalitetom izrade.

https://guttashop.hr/valovite-ploce

guttagliss višeslojne ploče

guttagliss višeslojne ploče proizvode se od polikarbonate i akrila te se odlikuju velikom trajnošću, čvrstoćom, izolativnošću i UV zaštitom protiv starenja. Proizvode se u nekoliko debljina i opcija boja. Višeslojne ploče upotrebljavaju se za prekrivanje nadstrešnica, pergola, industrijsko ostakljenje, izrade dekorativnih pregrada, namještaja, interijerno i eksterijerno uređenje. Široka paleta primjena ispunjava sve vaše potrebe i ideje. Višeslojne ploče mogu se postavljati i na zakrivljene površine što povećava njihovu atraktivnost.

https://guttashop.hr/polikarbonatne-ploce

guttagliss višeslojni paneli

guttagliss višeslojni paneli dostupni su u dvije opcije materijal i boja. Proizvode se od materijala polikarbonata i PVC , s naglaskom da se polikarbonatni panel easy click plus koristi za natkrivanje nadstrešnica i bočno ostakljenje , a PVC isključivo za unutarnju upotrebu kao pregrada ili ostakljenje gdje nije izložen djelovanju sunca. Paneli posjeduju spojne zglobove koji osiguravaju kvalitetan spoj. Upotrebom panela uveliko se olakšava montaža i brzina izvedbe radova. Proizvodi su dostupni po narudžbi.

https://guttashop.hr/polivinilklorid